Skype: als ondersteuning

skype logo

 

Ons doel

Voor wie slechts eenmaal in de week (of in een later stadium van het traject om de 14 dagen) in de praktijk komt, is contact via skype de uitgelezen manier om een korte vraag te stellen, om in real time een beweging te tonen (bij twijfel of je het wel goed doet) of om de motivatie op te krikken.

Zo hoef je niet de deur uit en vermijden we onnodig transport.

Wat is Skype?

Skype is een softwareprogramma waarmee je gratis (van computer tot computer en over het internet) kan communiceren. Dit zowel met spraak als met video. Als je een webcam hebt (sommige videocamera's kunnen ook worden aangesloten aan je PC of Mac) kunnen beide personen elkaar zien tijdens de verbinding. Dit wordt ook wel videoconferentie genoemd.

Hoe gebruik je Skype

Skype kan gratis worden gedownload via www.skype.com. Skype werkt op Windows, Mac OS X en Linux.  Wanneer twee mensen (computers) online zijn kunnen ze via skype praten en elkaar ook zien. 

Ons Skype ID is eye-scans

Skype laat verder ook toe om onder "chat" versie korte tekstberichtjes te zenden. Mocht een file die we je willen toezenden te groot zijn voor je mailbox, dan kan Skype hiervoor de oplossing bieden.

Onderaan deze pagina vindt je een SKYPE knop. Doch...

Afspraken rond Skype

Het spreekt vanzelf dat we niet continu online zijn. Daarom maken we vooraf een afspraak over tijd en duur. 

Skype is toch wel een beetje zoals een echte praktijk. Je kan zomaar niet 'binnenvallen'. 

Het lijkt ons het simpelste om per mail een afspraak te maken (jan@bewegingspraktijk.be). We doen je dan een paar voorstellen. 

tot skypens!!!

 

 

“© copyright – Jan b Eyskens – 2014”